Akce v našem butiku: Získejte k nákupu soupravy prádla Empreinte v některé z permanentních barev 10% slevu na druhou jakoukoliv nezlevněnou soupravu.

Empreinte Wave

Plavková podprsenka nevyztužená

Královsky modré plavky s výrazným véčkovým výstřihem, který decentně zdobí uprostřed křížený volán. Dokonalý nádech ženskosti a elegance.

Dvoudílné plavky objednávejte vždy v kompletu horní + spodní díl

Barva: bleu , Novinka
Doprava zdarma
Na všechny objednávky bez limitu
Bezpečné platby
Používáme 3D secure platby
Výměna a vrácení
Výměny řešíme rychle a obratem
Kdykoliv pomůžeme
Pište, volejte, jsme zde pro Vás

Plavková podprsenka je nevyztužená s kosticí. Ramínka jsou nastavitelná, takže si můžete snadno upravit délku a přizpůsobit si tak svou vlastní velikost. Volánový V- výstřih s krásným zpracováním dokresluje dokonalý vzhled.

Tkanina Mayfair obsahuje Lycra® Beauty vlákna, což ji dělá ideální volbou pro plavky, které mají být nejen hezké, ale také pohodlné a lehké. Její měkký povrch zaručuje snadné nošení a pohodlí. Tato tkanina má mnoho výhod – nabízí tvarovací a vyhlazující efekt, vynikající odolnost proti UV záření a chloru a rychlé schnutí. Je vyrobená v Itálii a splňuje nejvyšší standardy kvality. Pro ty, kteří chtějí nejen krásné, ale také kvalitní a pohodlné plavky, je tato tkanina zaručenou volbou.

  • Reference: 2312LVS
  • Značka: Empreinte
  • Kolekce: Empreinte - Wave
O ZNAČCE

Francouzská značka luxusního dámského spodního prádla Empreinte se stala světovými průkopníky bezešvého prádla, které nabízí jak komfort, tak luxusní vzhled. Jejich speciální technologii, díky které tepelně vytvarují košíček z tylu s krásou výšivkou do perfektního tvaru, si nechali patentovat a zakládají si především na unikátnosti a kvalitě. Objevte kouzlo francouzské krajky.

Související produkty